web analytics
Egenutgivarna logo

Vill du bli medlem?

Som betalande medlem i föreningen får du tillgång till:

  1. Möjlighet att presentera dig och dina böcker på den här hemsidan, oavsett antal. Du får inloggningsuppgifter och för in texter och bilder via verktyget här på sidan när du loggat in.
  2. Tillgång till vår slutna Facebooksida. Där kan du diskutera allt som har med författarskap och bokproduktion att göra med övriga medlemmar. Vill du organisera boksigneringar eller andra event där du tror att andra medlemmar är intresserade, är du välkommen och göra inlägg. Ansökan till den slutna Facebookgruppern måste du göra i Facebook själv. Ansökan godkännes när medlemsavgiften är erlagd.
  3. Möjlighet att deltaga i de seminarier och utbildningar som Egenutgivarna anordnar (gratis eller mot en låg självkostnad).
  4. Möjlighet att delta i webbcaféer där du kan prata i realtid med andra egenutgivare (kostnadsfritt).
  5. Som ny medlem (som inte varit medlem tidigare) får du en välkomstbok.
  6. Vi planerar även för rabatter på relevanta tjänster.

Föreningens stadgar hittar du här!

Medlemsavgiften är 250 kr/år.

Hur blir jag medlem?

Vi håller på att gå över till ett nytt medlemsregister och en ny hemsida. För att bli medlem går du till ansökningsformuläret på den nya hemsidan.

I samband med att du skickar din ansökan genereras en faktura på medlemsavgiften. Använd samma namn på bankinbetalningen som i medlemsformuläret. Tappat bort fakturan? Sätt in 250 kr på bankgiro 840-5094.

När vi noterat betalningen, skickar vi ett kvitto/välkomstmail som visar att du blivit medlem samt instruktioner om hur du kommer in på medlemsplattformen.

Välkommen till vår förening!