web analytics
Egenutgivarna logo
Inger Hansson

Adress

Kortvågsgatan 12
421 33 Västra Frölunda

xcvtg.wpchhdc@qgtsqpcs2.rdb

Hemsida

http://www.jesperocherik.se

Medlem: Inger Hansson

Till vardags arbetar jag som administratör inom hälso- och sjukvård. Alla mina barndoms somrar tillbringade jag i Göteborgs södra skärgård och hela mitt vuxna liv har jag seglat i nordiska farvatten. Genom åren har jag mött massor med barn i skolåldern. Först som scoutledare och längre fram som engagerad förälder inom hockey och kappsegling. Boken växte fram tillsammans med min son som hade svårt att hitta böcker han tyckte om. Han gillade böcker som var spännande men inte skrämmande. Nu många år senare plockades manuset fram ur byrålådan och arbetades om. Inspirationen kom från mitt stora intresse för hav och kust, miljöfrågor och alla möten med härliga barn.

Ingers böcker

 1. Jesper och Erik – Äventyret med väskan

  Jesper och Erik – Äventyret med väskan

  Genre: ISBN: 978-91-87817-40-3

  Jesper och Erik är bästa kompisar. Denna sommar är de för stora för att få vara på fritids men för små för nästan allting annat. Jesper får följa med Erik till hans mormor och morfar i Strömstad.

  Men hur kommer det att gå? Är de fortfarande bästa vänner när veckan är slut? Jesper och Erik badar, snorklar, bygger flottar och fiskar och har en underbar vecka på västkusten. Men det händer också en hel del spännande och oväntande saker. Allting börjar med en försvunnen väska....... boken skall inspirerara till att vara ute i naturen och ha roligt.

  Boken handlar också om vänskap och att man kan vara jättebra kompisar trots att man är olika. 

  Jag önskar er trevlig läsning och många roliga stunder i naturen.