web analytics
Egenutgivarna logo
Nathalie Jangnäs

Adress

Röen 324
780 67 Sälen

cpiwpaxt@vgdlxcvhidgxth.ht

Hemsida

http://www.growingstories.se

Medlem: Nathalie Jangnäs

Som artonåring gav jag ut en psykologisk thriller med min bästa vän, "Död i Minnet." Sen skrev jag oerhört intensivt en period innan jag lade skrivandet på hyllan i tio år. Hösten 2017 gick jag en skrivkurs och bestämde mig för att förverkliga drömmen om att bli författare, hur ska jag kunna annars visa mina barn att man ska följa sina drömmar när jag själv inte kunde det? (Mina barn är små än så länge så tiden är på min sida). Den tanken och viljan att göra någonting nytt  gjorde att jag sade upp mig och nu arbetar jag extra medan jag skriver. Jag skriver gärna fantasy, postapokalyptiska, dystopiska och andra annorlunda texter, långa liksom korta.

Nathalies böcker

 1. 197 dagar

  197 dagar

  Genre: , ISBN: 978-91-639-8809-7

  Året är 2027. Det var länge sedan Cecilia besökte hemstaden sen hon flyttat upp till Norra Dalarna, där hon lever drömmen som självhushållare tillsammans med familjen. Hon befnner sig på Stortorget i Gamla Stan under midsommarhelgen för att träffa en väninna.


  Under den varma junisolen har faran smugit sig fram och den briserar på en av uteserveringarna. Cecilia flyr och försöker varna sin omgivning. Men hur håller man sin familj säker? Vem kan man lita på när samhället kollapsar? Hur kan man överleva, när allt man tagit för givet försvinner?

 2. Död i Minnet

  Död i Minnet

  Medförfattare: Angelica RegnellGenre: ISBN: 91-631-5236-3

  En psykologisk thriller där mötet mellan Johnny och Alice får oväntade konsekvenser. En katt och råtta lek genom Sverige och de personliga hjärnspökena. Johnny med sin renlighetsmani och mammafixering. Alice som inget hellre vill än att få tillbaka sin syster och om det inte räcker så gör hämnd det.