web analytics
Egenutgivarna logo
Sissel Myrup hxhhta.bngje@djiaddz.rdb

Hemsida

https://sisselmyrup.se

Medlem: Sissel Myrup

Sissel Myrup skriver både facklitteratur och skönlitterärt. ”Steg för Steg till ett perfekt manus” är fackboken som alla borde ha till hands när det är dags för redigering. En tydlig översikt över vilka moment du bör kolla på när du ska vässa ditt utkast. Den passar lika bra för korta noveller som långa bokserier. Sissel har också medverkat i fyra antologier: Leva sin dröm Totalstopp Gillar (6–9 år) Sjön Just nu jobbar Sissel på en thriller som beräknas vara klar under 2019. Idén till denna bok har funnits länge och omarbetningen av ett gammalt utkast är påbörjat. Många skrivarkurser har utvecklat både språk och stil, men i år är det dags att skickas till förlag. Läs gärna mer om Sissel på https://sisselmyrup.se

Sissels böcker

 1. Gillar

  Gillar

  Genre:

  Korta berättelser om kärlek

  Vad gillar du? Hundar, hockey eller blåbärspaj? Har du känt det där härliga pirret i kroppen när du är nära den du tycker om? Eller längtat så mycket att det nästan gör ont I den här boken kan du läsa 20 korta berättelser skrivna av olika författare. Alla handlar om hur det är att gilla någon eller något, så där extra mycket. Här får du träffa Jerry som är kär och Vida som inte vill rita sin familj. Du får veta varför Julia är ledsen på sin födelsedag, varför Jimmy inte vill kramas och vad som händer när Wilmas hemlighet avslöjas. Och hur lycklig man kan bli av att få snö innanför tröjan.

 2. Leva sin dröm

  Leva sin dröm

  Genre:

  Novellantologi på temat "Leva sin dröm"

  30 författare medverkar

 3. Sjön

  Sjön

  Genre:

  Odjuret

  Baddräkten smiter åt, men jag får i alla fall på mig den. Jag snappar åt mig den gula badhandduken som hänger på kroken. Med tysta steg går jag mot trappan som leder till nedervåningen. Jag passerar min stängda sovrumsdörr, men Davids är öppen och jag tittar jag in. Spjälsängen är tom och David har som vanligt nattat Linnea i sin säng. Det är därför jag har eget rum, så att jag kan få sova ostört. Han ligger med armen om barnet och sover lika sött som hon. Jag tar ett par steg, men hejdar mig. Lika bra att säga till, annars blir David orolig om jag inte skulle vara tillbaka innan han vaknar.

  44 författare, 49 skräcknoveller om sjöar och vad som gömmer sig under ytan.

 4. Steg för steg till ett perfekt manus

  Steg för steg till ett perfekt manus

  Genre:

  Den här boken riktar sig till dig som skrivit en historia från början till slut.
  Det är dags att börja redigera, men hur gör du? Vad ska du börja med? Vad ska du titta på?
  Det finns många saker att tänka på och i Steg för steg till ett perfekt manus går vi igenom stegen allt eftersom. Följer du allt har du ett perfekt manus att skicka till förlag eller ge ut själv.

 5. Totalstopp

  Totalstopp

  Genre:

  E22 mellan Malmö och Lund. En pulsåder där tiotusentals människor färdas till och från sina arbeten. Tiotusentals människor, var och en med olika personlighet, tankar
  och problem.

  Så händer det: En våldsam krock i morgontrafiken. Totalstopp. Kön växer blixtsnabbt och i bilkupéerna fryser tiden.
  I var och en av dem finns en historia:
  Två väninnor i en bil; en hemlighet som ska berättas och ett livsavgörande beslut fattas.
  En kvinna på flykt undan sin sjukligt kontrollerande och våldsamme make - och inte mindre kontrollerande svärmor.
  De är fast i var sin bubbla, precis som alla andra i kön. Följ med in i de bubblorna.

  13 författare har skrivit 15 noveller om vad som händer i bilkön n&auml