web analytics
Egenutgivarna logo

Välkommen till Egenutgivarna

Egenutgivarna är en intresseorganisation för alla som skriver och ger ut böcker i Sverige, oavsett om du ger ut själv som privatperson, äger ett indie-förlag eller publicerar genom ett bokutgivningsföretag  där du betalar för att få boken utgiven. Egenutgivarnas syfte är att sprida information om att ge ut böcker, att höja profilen för egenutgivning, verka för bättre villkor och vara ett forum där medlemmar kan dela med sig till varandra av sina erfarenheter av bokutgivning. Genom att stötta och inspirera varandra att fullfölja sina drömmar att ge ut sina böcker arbetar Egenutgivarna med att bredda bokmarknaden. Detta är något som läsarna vinner på.

Vi håller på att byta hemsida!

Denna webbplats uppdateras inte längre. Se vår nya hemsida (under uppbyggnad) på https://egenutgivarna.myclub.se. När flytten är klar kommer adressen till den nya sidan vara samma som till denna: www.egenutgivarna.se.

Frågor? Mejla info@egenutgivarna.se.

Senaste nyheter

  1. Ny bok: Bröderna av Ulf Lundgren

    “Bröderna” utspelar sig under slutet av 1500-talet, i en stad där en grym fogde härskar och styr med tyranniska medel. En pojke, Olof, kommer till staden för att söka de stråtrövare som mördat hans föräldrar. Olof blir involverad i ett underjordiskt brödraskap vars syfte är att störta fogden. Han träffar flickan Tova och de blir […]
  2. Ny bok: En Tonårings Resa av Gunnar Fossmo

    Cuba krisen på 60 talet. USA och Sovjet är i konflikt med varandra. En berättelse om tonåringens resa över Atlanten. Vi ser hur Ryska fartyg med robotmissiler ombord har ankrat nära Cuba. En anläggning av ryska robotmissiler ska byggas på Cuba. Amerikanska stridsflyg följer oss längst farleden förbi Cuba. Svensk flagga hissas i topp och […]
  3. Ny bok: New York teckningar av Sverre Lundgren

    Teckningarna från New York har jag gjort under några snabba nedslag i trakterna kring nedre Manhattan: Bowery, Lower Eastside, Soho, Chinatown mm, i hopp om att fånga något av det pågående livet. Teckningarna är samtidigt en slags dagboksanteckningar över små vardagshändelser i den väldiga staden.
Visa alla nyheter »