web analytics
Egenutgivarna logo

Ny bok: En Tonårings Resa av Gunnar Fossmo

Publicerat den av Linnea Dunér Ämne: Boktips

Cuba krisen på 60 talet. USA och Sovjet är i konflikt med varandra. En berättelse om tonåringens resa över Atlanten. Vi ser hur Ryska fartyg med robotmissiler ombord har ankrat nära Cuba. En anläggning av ryska robotmissiler ska byggas på Cuba. Amerikanska stridsflyg följer oss längst farleden förbi Cuba. Svensk flagga hissas i topp och all belysning tänds ombord. Vi går med få knop genom farleden nära Cuba.

En tonårings resa över Atlanten. Han byter arbete från springpojke till jobb ombord på ett svenskt lastfartyg. Tonåringen mönstrar av sitt fartyg i Göteborg och tar sin utbildning inom försvaret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *