web analytics
Egenutgivarna logo

Ny bok – Skrivbrevet från Evas skrivskola 2015–2018 av Eva Sahlström

Publicerat den av Christer Wallgren Ämne: Boktips

Det här är en samling med fyra års nyhetsbrev med skrivtips från språkrådgivaren och journalisten Eva Sahlström som publicerar Skrivbrevet från Evas skrivskola en gång i månaden. Boken samlar 39 nyhetsbrev som tipsar om hur skriver så att du blir läst, skrivråd som är baserade på modern skrivforskning och lång erfarenhet.

Boken passar främst dig som skriver i arbetet utan att ha särskild utbildning för det, men du kan naturligtvis köpa den om du skriver i andra sammanhang eller bara är intresserad av skrivande. Dock är den inte inriktad på skönlitterärt skrivande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *