web analytics
Egenutgivarna logo

Ny bok: Väntan på rätt ersättning… i sakfrågan Av Gunnar Fossmo

Publicerat den av Christer Wallgren Ämne: Boktips, medlemmar

Med ord och regler i boken vill jag informera om de nackskadades situation. Jag har inte dragit mig för ge ut pekpinnar åt höger och vänster till vårdpersonal och advokater. Även handläggare till försäkringsbolag och övriga instanser i sakfrågan om att få rätt ersättning för de skadelidna runt om i landet.

De viktigaste att alla som vårdpersonal, handläggare, ombud, läkare i personskadeärende är att tro på den som har blivit drabbad av pisksnärt/whiplash-skadan. Då blir det också lättare för dem, var och en inom sitt området hjälpa till på rätt sätt i personskadefrågan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *