web analytics
Egenutgivarna logo

Ny bok: Vit Lögn (2:a och omarbetade uppl) av Christer Wallgren

Publicerat den av Christer Wallgren Ämne: Boktips, medlemmar

Per som är polis far över halva jordklotet för att få information, om stöldobjektet. Värdet på objektet är hela 8 miljoner dollar, vilket innebär ungefär 70 miljoner kronor. John gjorde visserligen bra affärer med folk i USA men hatet satt som en tagg och gnagde från uppväxten då hans hemland drabbades av amerikanarnas framfart. Om han kunde lägga beslag på myntet skulle han visa upp både mod och stor förslagenhet inför vännerna. Självklart kunde de gärna förstå att han hade en viss makt också, det skadade inte. Per hade fått uppdraget att se till att myntet skyddades men händelsen tar en helt annan vändning,

ISBN: 978-91-7851-073-3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *