web analytics
Egenutgivarna logo

Ny bok: Det enda du behöver av Sylvia Lidén Nordlund

Publicerat den av Christer Wallgren Ämne: Boktips, medlemmar

Den fristående och avslutande delen i trilogin om Mias inre och yttre resa släpptes 23/10 2019 och är en intim berättelse om nära familjerelationer och modet att våga följa sitt hjärta – och sin hjärna. Mia behöver finnas vid sin mors sida i livets slutskede.

Hur ska hon klara av det, inte minst med tanke på deras hopplösa relation? Dottern Frida tyr sig mer och mer till exmannens nya. Innerst inne är Mia avundsjuk på deras fina kontakt. Dessutom måste hon hantera en nyhet som utmanar hennes innersta önskan … Kommer Mia leva med att hennes stora kärlek och Frida är på kollisionskurs? Eller måste hon välja …

Annika Estassy skriver på framsidan: “En berättelse som vardagsnära, med lätt handlag och fin fingertoppskänsla skildrar ett sårigt mor-dotter förhållande.”

 Ljudbok jan 2020

ISBN: 978-91-88939-16-6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *