web analytics
Egenutgivarna logo

Skriv om en plats och berätta om den när du säljer

Publicerat den av Tina Back Ämne: egenutgivare tipsar, försäljning, marknadsföring, medlemmar
 
Säljtips från Staffan Öberg:
 
Jag blev färdig med min deckarföljetong på tre böcker om Yttsäter. Det är namnet på en liten by i Ångermanland. Byn finns inte i verkligheten med det namnet utan är en hopslagning av Yttered och Gallsäter.

 

Jag har en rollup på de tre böckerna med tre foton där Yttsäter finns med i alla tre titlarna.  Jag har under hösten stått på olika ställen och framför allt på marknader. Jag har reklamblad på böckerna samt de tre böckerna hopbundna med ett rött band till ett paket. Varje bok kostar 50:- men paketet kostar 130:-.

 

Jag delar ut reklamblad och frågar: “Ska det vara en deckare?”. Sedan följer “från Ångermanland”. Där visar det sig att många Ångermanlänningar flyttat söderut och hajar till. Då frågar jag: “Har du åkt norrut över Högakustenbron?”. Många har gjort det. “Åk en mil till där man viker av mot Nordingrå. Då är du i Yttsäter.” Sedan är samtalet igång med bland annat att de inte känner till byn Yttsäter. “Var ligger den?” Det slutar kanske med att de köper paketet.

 

Slutsats: Skriv om en plats och berätta om den när du säljer.

Save Save

Save

Save

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *