web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English
Jenny Forsberg ytccn@xzapgitmi.ht

Hemsida

http://jennyforsberg.nu

Medlem: Jenny Forsberg

Jag, Jenny forsberg, är författare på fredagar. Måndag till torsdag är jag språkkonsult i svenska i mitt soloföretag Klartext, där jag gör texter begripliga åt företag och myndigheter. Hösten 2014 kom min första roman, Akrobaten. Det är också min första egenutgivna bok. Innan dess har jag skrivit tre fackböcker: - Tydliga texter - snabba skrivtips och språkråd (Norstedts 2008)- Den snälla företagaren - praktiska affärstips för småföretagare (TUK Förlag 2011)- Blogga, tvittra och fejsbucka - kommunicera effektivt i sociala medier (e-bok, Norsteds, 2012). Jag bor i en ostädad lägenhet i Stockholmsförorten Täby, där jag trivs ypperligt – under sommarhalvåret. På vintern vill jag helst vara på kanarieön La Gomera. Jag är träningsnarkomanen som älskar choklad, saltlakrits och att gå på bio – gärna i kombination. 

Jennys böcker

 1. Akrobaten

  Akrobaten

  Genre: ISBN: 978-91-637-5486-9

  ”Nu får det vara nog!” skrek Leila och kastade potatisgratängen i golvet. Formen sprack på mitten. Kladdig potatis och sås över köksgolvet.

  Leilas make, mytomanen Tom, sprider gärna bilden av den lyckliga familjen i Täbyvillan, men Leila har tröttnat på hans bedrägerier. Hon vill skiljas.

  Parets tonårsbarn Anna och Victor har båda sina hemligheter. Anna dränker sina i sprit, droger och förnedrande fyllesex. Victor slår volter i gymnastikhallen och knut på sig själv för att dölja att han är mobbad i skolan. Leila flyr in i kärleksromanernas värld, men någon som följer efter familjen tvingar henne tillbaka till verkligheten.

  Akrobaten är en roman om sanning och lögn, med familjerelationerna i centrum.