web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English
Rolf Willard Eliasson

Adress

Maria Trappgränd 1 E
118 20 Stockholm

qddzlxaa@djiaddz.rdb

Medlem: Rolf Willard Eliasson

Jag heter Rolf Willard Eliasson, är född 1947 och har en bakgrund som vårdadministratör, Leg sjuksköt, och utbildad vid Röda Korset samt vid Stockholms universitet. Bor på Mariaberget på Södermalm i Stockholm. Kommer ursprungligen från Ljusdal i Hälsingland, men flyttade till Stockholm 1970 och har nu bott i huvudstaden i 48 år. Grundmanuset till den första boken \"Vit svepning\" skrev jag i 20 års åldern, men då hamnade den i byrålådan och nu har den dammats av efter många år. Drömmen har alltid varit att bli författare, men tiden har inte funnits för att infria detta, då jag valde en annan och mer säker bana. Jag debuterade 2017 genom att ge ut boken \"Vit svepning\" efter en del bearbetningar. Jag tycker det är bättre sent än aldrig, och nu är det gjort.

Nu i maj 2018 har jag släppt en diktsamling som heter \"Dikter från en yngling som nu blivit vuxen\".

Rolf Willards böcker

 1. Dikter från en yngling som nu blivit vuxen.

  Dikter från en yngling som nu blivit vuxen.

  Genre: ISBN: 978-91-7739-680-2

  Detta är en diktsamling från unga år som nu fått nytt liv. De 50 dikterna samt en "bonusdikt" beskriver verkligheten som den är både i fantasi och i verklig nävaro. Precis som den borde vara.

  Tystnaden, lugnet, tankarna, saknaden, kärleken och längtan till ljus och mörker, beskrivs i ord som berör långt in i själen. Funderingar finns mellan himmel och jord.

 2. Vit svepning: en bok om förluster, svek, intriger och mord i herrgårdsmiljö.

  Vit svepning: en bok om förluster, svek, intriger och mord i herrgårdsmiljö.

  Genre: ISBN: 978-91-7739-179-1

  Historien utspelar sig på sent 60-tal på den idylliska Glögsta herrgård. Klerry återvänder efter en lång sjuk och rehabiliteringsvistelse i London. För första gången på många år ska hon äntligen få återse sin älskade lilla dotter Catarina, men hon känner inte igen Klerry som sin mamma. Systern Harriet har tagit på sig mammarollen och Catarina verkar vara förlorad för henne. Den idylliska omgivningen är en chimär, där mycket underliga och mystiska saker börjar inträffa under denna varma sommarmånad i augusti. En okänd sorgklädd syster till herrgårdens trädgårdsmästare dyker hastigt upp från tomma intet, och försvinner lika mystiskt som hon kom. En vit svepning och en likbil som kör omkring nattetid ger skräcken ett ansikte.