web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English
Christian Holzer

Adress

Basebo 3
577 93 Vena

xcud@qphtqd.ht

Hemsida

http://www.basebo.se/forlag

Medlem: Christian Holzer

Jag bor på landsbygden mellan Hultsfred och Vimmerby, med katt och höns och nära till sjön. Sedan 1996 utforskar jag norra Småland till fots, med cykel, båt, bil och tåg, och vill inspirera andra till att upptäcka regionen och naturen.Jag har stor erfarenhet inom turistnäringen och driver stuguthyrning sedan 2004, vilket har lett till många spännande möten både med gäster från hela världen och med bygdens invånare.Deras berättelser och otaliga egna turer har mynnat ut i böckerna “Dagsutflykter i Småland- Upptäckerboken för stora och små” och “Hitta Naturen - En guidebok med recept för att upptäcka naturen”. Mer info finns på www.basebo.se/forlag.

Christians böcker

 1. Dagsutflykter i Småland

  Dagsutflykter i Småland

  Genre: , ISBN: 978-91-981913-3-2


  ”Dagsutflykter i Småland” är ett vackert uppslagsverk som rikt illustrerat med bilder beskriver 20 dagsturer till sevärdheter runt om Vimmerby, från Oskarshamn till Eksjö. Boken innehåller detaljerade beskrivningar av utflyktsmålen med spännande bakgrundsfakta och berättelser. Sammanlagd guidar boken på ca 200 km vandringsleder och över 2 000 km bilfärder!

  Drygt 70 foton är av Emma Jansson, drygt 140 foton är av författaren Christian Holzer själv. Layout och formgivningen svarade Karin Almlöf för.

  Boken är på 256 sidor i format 220 x 280 mm med hårda pärmar (trådhäftad hårdband). ISBN-numret är 978-91-981913-3-2.

  Mer info finns på http://www.basebo.se/dagsutflykter-i-smaland/!

 2. Hitta Naturen

  Hitta Naturen

  Medförfattare: Emma Jansson, Sara SchörlingGenre: , ISBN: 978-91-981913-0-1

  "Hitta naturen!" är en bok fylld av natursköna upplevelser och fina besöksmål i Astrid Lindgrens hembygd, från Hultsfred och Vimmerby till Eksjö och Oskarshamn. Njut av ostkustens havsbad och naturreservatens djupa granskogar, känn historiens vingslag vid fornborgar och torpruiner - långt från stadens brus.
   
  Boken beskriver sammanlagt ett 40-tal sevärdheter i tretton kapitel med detaljerade vägbeskrivningar och spännande information om utflyktsmålen. Boken är lätt at ta med på vandringen (A5, spiralbunden) och har 64 sidor. Läs mer: https://www.hittanaturen.com/

  Välkommen ut till naturen!