web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English
Owe Liljeberg

Adress

Kålgårdsgatan 16
733 31 Sala

axaytqtgv@bhc.rdb

Hemsida

http://www.gustavfrank.eu

Medlem: Owe Liljeberg

Jag heter Owe Liljeberg och bor i Sala, Västmanland. Sala är också scenen i mina kriminalromaner BLÅELD, ÄNGLAVINGAR OCH BLODNÄVA (2016) som följdes upp med HOLE IN ONE (NOV. 2017). Handlingarna kretsar kring kriminalkommissarie GUSTAV FRANK, centralfigur i den planerade romanserien. Jag har har tidigare även skrivit en skröna om Sala Silvergruva, TILLMAKARE MÅRTEN.  Är utbildad ingenjör inom byggsektorn men har även arbetat som folkbildare inom ABF.  

Owes böcker

 1. Blåeld, änglavingar och blodnäva

  Blåeld, änglavingar och blodnäva

  Genre: ISBN: 978-91-88263-22-3

  BRUTALA BROTT I SMÅSTADSIDYLLEN

  Tidigt en söndagsmorgon störs idyllen av en våldsam brand. Det som många trodde var en olyckshändelse visar sig vara början till ett av Salas största brott. Kriminalkommissarie Gustav Frank utreder fallet tillsammans med sitt team, men de jobbar i motvind då både politiska och polisiära krafter motarbetar dem. Någon vecka senare hittas en styckad kropp i en damm i centrala Sala och Gustav Frank anar ett samband mellan fallen. Hela hans karriär står på spel när en anställd hos polisen kidnappas.

  Kommissarie Frank står inför sitt livs svåraste beslut.

 2. Hole In One

  Hole In One

  Genre: ISBN: 978-91-88263-36-0

  EN SERIEMÖRDARE
  GÄCKAR SALAPOLISEN

  Tillsammans med kriminaltekniker Kristina Rosenius har Gustav Frank just avnjutit en bit mat och delat en flaska vin på Gruv Ettan. Förväntansfulla tar de plats framför scenen på Salafestivalen när det strax är tid för festivalens höjdpunkt – Amanda Jenssen. Precis innan artisten ska äntra scenen dränks festivalområdet av två explosioner. Lördagskvällen på Stora Torget övergår från glädje till skräck och tårar. 

  Nu sätts Franks team på nya prov då de får jaga en hänsynslös seriemördare.