web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English
Christina Karlberg rwgxhixcp@qpgpaxitsds.ht

Hemsida

http://www.baralitedod.se

Medlem: Christina Karlberg

Kommunikatör från Kalmar, som arbetat i kommunen i många år. Miste min man hastigt 1999 när dottern var tre år och sonen fyra månader. Kom tidigt i kontakt med nätverket Vimil, vi som mist någon mitt i livet där jag träffade min "syster" Marita.

Efter många år gjorde vi slag i saken och berättade våra historier i boken "Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död". Vi vill visa att det går att komma vidare när det värsta som kan hända, ändå händer. Framförallt vill vi ge hopp om framtiden, men också råd till både drabbade och till dem i deras närhet.

Christinas böcker

 1. Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död

  Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död

  Medförfattare: Marita Warborn LundgrenGenre: ISBN: 978-91-637-9654-8

  Döden har gjort intrång. Jordbävningen är ett faktum!

  Hur överlever man? Tar smärtan någonsin slut? Går det att lära sig leva med sorgen och saknaden? Kan man en dag återigen känna glädje och kärlek?

  Vi skriver personligt om livet när en älskad livskamrat hastigt dör alltför tidigt i livet.
  ”Vi vill försöka förmedla att det går att överleva en enorm förlust och att det till och med går att komma tillbaka till det där som kallas livet. Det är till och med möjligt att kunna tänka sig en framtid igen”.

  Boken vänder sig både till dig som förlorat någon du inte kan leva utan och till alla er andra som känner någon som har drabbats.