web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English
Pauline Wågström Epjaxct-1991@wdibpxa.rdb

Hemsida

http://www.paulinewagstrom.se

Medlem: Pauline Wågström

Jag är 25 år och har gett ut fem böcker. Den första gav jag ut själv för väldigt länge sedan och den finns inte längre att få tag på. År 2010 gav jag på nytt ut böcker själv, en ungdomsbok om mobbning och en biografi, "Om ett missfoster", som handlar om hur det är att leva med autism, selektiv mutism och social fobi.Efter ett tag skrev jag om min biografi då den första var alldeles för kort, lättläst och "rakt på sak". I den nya utgåvan som MiVida-förlag gav ut så har jag gestaltat mer och boken är tjockare.Min senast utgivna bok är "Udda & Utsatt", en bok för ungdomar som handlar bland annat om mobbning och hur det är att leva med en alkoholiserad förälder.

Paulines böcker

 1. "Om ett missfoster"

  "Om ett missfoster"

  Genre: , ISBN: 978-91-7437-923-5

  Det här är en självbiografisk berättelse om ett annorlunda och svårt liv, om hur det känns att leva med selektiv mutism, autism och social fobi. Pauline Wågström beskriver en resa genom en skolgång som kantas av utanförskap, mobbning och en ständigt malande känsla av att vara konstig och misslyckad. I den här boken får vi komma in i Paulines huvud och hon delar med sig av sina innersta tankar och känslor, och det hela skildras nyktert och knivskarpt. Genom boken får man tankeställare och perspektiv - världen och livet kan uppfattas så otroligt olika för olika människor, och om hur mycket de flesta av oss faktiskt tar för givet. Detta är en unik inblick i ett annorlunda och plågsamt liv som berör och engagerar läsaren djupt!

 2. "Om ett missfoster"

  "Om ett missfoster"

  Genre: ,

  Det här är den första, lättlästa versionen av min biografi som handlar om hur det är att leva med autism, selektiv mutism och social fobi.

 3. "Udda & Utsatt"

  "Udda & Utsatt"

  Genre: , ISBN: 978-91-7611-625-8

  Aaron, 14 och Jimmy, 17, bor ensamma med sin alkoholiserade och oberäkneliga pappa. De lyder hans minsta vink för att undvika problem, och de försöker hålla sig hemifrån så ofta de kan. Sommaren är slut och Aaron och Jimmy ska tillbaks till skolan. Aaron ska börja i en ny klass, fast besluten om att denna gång inte mista sin stora chans till kompisar och Jimmy ska börja i gymnasiet. Det dröjer inte länge förrän de båda stöter på nya bekantskaper och personer som på kort tid kommer att förändra hela deras liv, både på gott och ont.