web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English
Ljuba Fredenman

Adress

Grönalundsgatan 8B
216 16 Limhamn

xcud@xcrdcuaxridudgapv.ht

Hemsida

http://www.inconflictoforlag.se/

Medlem: Ljuba Fredenman

I syfte att inkludera den vanliga invånaren i stadens nutida historieskrivning, driver jag projektet "Livsberättelser ur ett Malmö i förändring". Två böcker är hittills publicerade på det egna förlaget Inconflicto Förlag, och de speglar i varsin bok Elly Lagerborgs och Hans Pedersen Dambos livsberättelser. Ytterligare åtta böcker är planerade i serien som är tänkt att inspirera och ge kunskaper till att bygga vidare på det samhälle vi alla har möjlighet att bidra till.

Ljubas böcker

 1. Livsberättelser ur ett Malmö i förändring; Elly Lagerborg

  Livsberättelser ur ett Malmö i förändring; Elly Lagerborg

  Genre: , ISBN: 978-91-981508-0-3

  Detta är 92-åriga Elly Lagerborgs livsberättelse så som hon själv har valt att berätta den. I denna bok låter hon oss resa med på hennes snart hundraåriga vistelse i Malmö.
  Elly ger oss ett unikt underifrånperspektiv som speglar den "vanliga" människans tolkning av ett Malmö som under hennes levnad har genomgått en makalös förvandling.
  Ellys livsberättelse är den första ur en serie på tio böcker som syftar till att öka vår förståelse på Malmös nutida historia.

 2. Livsberättelser ur ett Malmö i förändring; Hans Pedersen Dambo

  Livsberättelser ur ett Malmö i förändring; Hans Pedersen Dambo

  Genre: , ISBN: 978-91-981508-1-0

  Detta är 76-årige Hans Pedersen Dambos livsberättelse så som han själv valt att berätta den. I denna bok låter han oss resa med i sin livshistoria. Det ger oss ett unikt underifrånperspektiv som speglar den "vanliga" människans tolkning av det Malmö som under hans levnad har genomgått en makalös förvandling. Hans livsberättelse är den andra ur en serie på tio böcker, vilka syftar till att öka vår förståelse på Malmös moderna historia.