web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English
Eva Heljesten tkp@wtaythitc.ht

Hemsida

http://heljesten.se

Medlem: Eva Heljesten

Författare, översättare, teknisk skribent Eva Heljesten är född 1961 i Jönköping, men bor sedan många år i Vallentuna norr om Stockholm. Den gula giraffen är hennes debutbok i kriminalgenren. Hon arbetar annars som översättare och teknisk skribent. Hon skriver för närvarande på den andra boken om Emma Sjöö och Anders Hallberg.

Evas böcker

 1. Den gula giraffen

  Den gula giraffen

  Genre: ISBN: 978-91-637-4874-5

  En man hittas mördad i ett skogsområde i Vaxmora norr om Stockholm. Emma Sjöö och Anders Hallberg får hand om fallet som har tyska förgreningar. Emma reser ner till Tyskland där hon tillsammans med Kriminaloberkommissar Konrad Stolz forskar vidare kring mordoffret och dennes bekantskapskrets. Vad hade han i en helt vanlig mellansvensk skog att göra? Och varför hade han en leksaksgiraff i jackfickan?

  Snart får utredningsgruppen ännu ett mord i Sollentuna på halsen. En framgångsrik affärsman som förlorat stora pengar under dotcom-eran hittas drunknad i poolen under en fest.

  Medan Emma fortsätter med tyskmordet får Hallberg fullt upp med det nya fallet. Polisen inser snart att den skyldiga troligen finns bland gästerna på festen.

  Läs mer och köp direkt (utgiven i ePub-format):

  heljesten.se