web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English

Medlem: Eva-Lena Bjarneborg

Eva-Lena har skrivit en relations- och utvecklingsroman med psykologiskt djup och övernaturliga inslag, "Nästan en familj", som utkom den 12 maj 2017.

Boken vänder sig till dem som är intresserade av personlig utveckling och som gärna reflekterar kring människans natur och kanske fascineras av hur sinnet kan glida över i det okända.

Välkommen att läsa mer på http://ordkanalen.com, där den kan köpas signerad (om så önskas). Se även etablerade nätbokhandlare såsom Bokus, Adlibris och cdon. 

I Göteborg finns boken i följande fysiska butiker: Akademibokhandeln vid Järntorget, Akademibokhandeln i Olskroken, SF-butiken på Kungsgatan 19, Regnbågens böcker och smycken i Haga (den sistnämnda från och med mitten av juni 2017). 

Eva-Lena Bjarneborg föddes 1963 i Göteborg. Hon är synsk, har mediala förmågor och intresse för vardagspsykologi, vilket har inspirerat till handlingen. Eva-Lena arbetar som teknisk skribent och detta är hennes debutroman.

Eva-Lenas böcker

 1. "Nästan en familj"

  "Nästan en familj"

  Genre: ISBN: 978-91-639-2131-5

  Petra kallar sig evighetssingel och är rädd att komma för nära män som hon dejtar. Men mest skrämmande är den genomskinlige mannen i hennes fåtölj.

  Jonas är nybliven tvillingpappa och odlar livsfilosofiska tankar – tills en omskakande händelse förändrar tillvaron helt.

  Sedan Nova var liten kan hon lystra efter faror som en hare. Men faror kan närma sig ljudlöst. När hon råkar avslöja en hemlighet öppnas nya perspektiv.

  När deras öden möts i Göteborg och vardagen övergår i något annat, är det omöjligt att förutse om de kommer att växa tillsammans eller låta sig överskuggas.

  http://ordkanalen.com