web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English
Lisa Hågensen axhp@ujhrt.ht

Hemsida

http://www.fusce.se

Medlem: Lisa Hågensen

Lisa Hågensen har inte skrivit något om sig själv ännu.

Lisas böcker

 1. Hennes ögon blå

  Hennes ögon blå

  Genre: ISBN: 978-91-981930-0-8

  De väntar på henne utanför kyrkporten. Året är 1671 och Kirsti Martasdotter fängslas och anklagas för häxeri. Åtta månader senare rymmer hon. Höggravid, torterad och våldtagen tar hon sig tillbaka hem till Lövaren. 

  2011. Denna ondskans sommar, när en galning skjuter ihjäl ungdomar på en ö i norska skärgården, ser Raili fram emot sex lugna veckor i sitt lilla torp i Lövaren. Men allt står inte rätt till där runt sjön. Någonting är fruktansvärt fel. 

  Vad fyller vi varandras tomrum med?

  Kärlek?

  Hat?

  Ondska?

  Vi väljer. Sedan skördar vi.

 2. Mysteriet på High Chaparral

  Mysteriet på High Chaparral

  Genre: , ISBN: 978-91-981930-1-5

  "Folk försvinner. Barn och gamla... Så är det." Gus nickade för sig själv. "Det är därför jag aldrig går här ensam. Och jag håller mig borta från de gamla husen." 

  Simon sa till Maja, Klara och Örjan att den gamle trappern bara berättade en spökhistoria för dem. Men det var någonting skumt i görningen inne på High Chaparral, det måste till och med Simon medge. 

  En kväll smyger de sig in i parken för att undersöka de gamla husen, och samtidigt som det fruktansvärda åskvädret brakar loss upptäcker de något mycket hemskare än de någonsin kunnat föreställa sig.