web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English

Medlemmarnas böcker

Genre: Mat & Dryck

 1. Året runt på Gustavsborg

  Året runt på Gustavsborg

  av Medförfattare: Katrin Nilsson - fotograf Genre: , , , ISBN: 978-91-637-1100-8

  Inspirationsbok med recept från gårdens kurser och vinprovningar.

 2. Benjamins mat och recept

  Benjamins mat och recept

  av Pia LebsundGenre:

  Benjamin började bli lite tunnhårig så jag lade till vissa ingredienser från ett amerikanskt koncept att bota tunnhåriga till hans redan nyttiga och allsidiga kost som mest är ekologisk mat. Nu har du chansen till att ta del av hand  recep som han lagar varje dag med stöd av personalen.

 3. Laga fisk, helt enkelt

  Laga fisk, helt enkelt

  av Genre: ISBN: 978-91-88325-00-6

  Tycker du att kokböcker ofta innehåller konstiga ingredienser som är svåra att få tag i där du bor? Inte den här. Alla råvarorna är köpta i en helt vanlig matbutik i en liten ort på den västgötska landsbygden.

  "Man inte ska behöva bo nära vare sig saluhall eller feskekörka för att kunna laga god fisk." säger författaren Gunnel Sandquist.

  Innehåller många härliga recept och vackra bilder.


  Ett smakprov på boken finns här:
  http://www.smakprov.se/smakprov/visa/9789188325006/partner/smakprov

 4. Liten bok för litet kök

  Liten bok för litet kök

  av Elisabeth MogliaGenre: ISBN: 978-91-983970-1-7

  På semestern, i båten eller i husbilen, vill man kanske njuta lite extra av god mat. Men hur ska det gå till när köket är ytterst begränsat både vad gäller storlek och utrustning? Kanske har man inte heller någon ugn, och kylskåpets kapacitet skiljer sig från det man har hemma.

  Här finns recepten! Mat som passar "under gång", en inblåst eller inregnad dag, eller förstås när man vill laga något alldeles extra.

  Förutom recepten innehåller boken också utdrag ur segelbåten Majas loggbok och berättelser om båtar och båtliv.

 5. När Afrika kom till byn

  När Afrika kom till byn

  av sven zetterlundMedförfattare: Linda Rasmussen Genre: , , ISBN: 978-91-639-2951-9

  En inspirationsbok om afrikansk inredning, om trädgård och om Afrikainspirerad mat med recept. Boken innehåller också bilder och berättelser om det vilda djurlivet i Afrika och om de projekt för massajbarnen som Sven och Lindas minnesfond finansierat. Boken har format 24x32 cm och är på 180 sidor.

 6. Upptäcka franska vingårdar

  Upptäcka franska vingårdar

  av Helena TrotzenfeldtMedförfattare: Mikael Lind Genre: , , ISBN: 978-91-980657-3-2

  Du älskar vin och vill ge ditt intresse nya dimensioner. Du vill se odlingarna och vingårdarna,och prata med vinbönderna. Du vill starta en vinkällare med flaskor du köpt direkt från gårdarna. Du vill upptäcka hur vin smakar och tillverkas i olika vinregioner.

  Det är lättare än du tror. Upptäcka franska vingårdar gör upplevelsen tillgänglig, och förklarar både hur du reser med bil i Frankrike, hur du hittar en vingård, och hur du provar vin och genomför ett köp. Det finns råd om allt från hur du planerar resan till hur du läser en meny och hur du sysselsätter dina barn i Loiredalen. I guiden finns också en parlör.