web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English

Ny bok: Leas livvakt av Staffan Öberg

Publicerat den av Tina Back Ämne: boktips, medlemmar

Om innehållet: Nu finns del 3 i Berättelsen om Lea publicerad, där hon får besök av någon ny från hennes egen värld – Domm. Boken heter Leas livvakt och kan köpas i den fysiska bokhandeln, på Internet som Bokus och Adlibris eller på min hemsida www.staffanoberg.se där du kan läsa mer om boken och andra böcker jag publicerat.

Det ljöd ett dovt dån genom valven och tunnlarna djupt nere i underjorden. Uppe på jordytan upplevdes det som ett mindre jordskalv, men långt där nere var uppståndelsen desto större.

Hemma i Ingenland gled Lea in genom porten fram till sin lilla gård. Hon stannade bilen, öppnade dörren och stirrade storögt framför sig. På hennes egen veranda satt en liten gosse med fötterna på bordet. Han såg riktigt spydig ut där han lekte med ett stort tuggummi i munnen. Goss hade presenterat sig. Leas livvakt mot Honn.

Utrikesministern var borta, kidnappad. Lea färdades norrut med sin armé för att leta och körde över Högakustenbron vid Ångermanälven. Hon stannade till vid restaurangen intill bron för att sträcka på benen och tog en fika. Hennes örnliknande jättefågel Realia fick sig en flygtur utöver älven.

ISBN 9789198270792
Adlibris | Bokon | Bokus

Om författaren: Föddes 1946 i Ångermanland Höga Kusten. Gick i skola i Skog och i Kramfors. Läste data, matematik och statistik vid Umeå Universitet. Jobbat på Bofors, Sveriges Radio,  Skogshögskolan/SLU, Vattenfall och på ANASYS, mitt eget företag inom data och statistik.

På fritiden har Staffan ägnat mycket tid till motion som jogging och vandringar. Sedan 2010 skriver han och ger ut böcker.
Mer information på hemsidan: http://staffanoberg.anasys.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *