web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English

Ny bok: Sluta stressa på jobbet av Helén Vedlé och Rune Nilsson

Publicerat den av Tina Back Ämne: boktips, medlemmar

Om innehållet: Upplever du att du jobbar splittrat, glömmer saker och inte har stenkoll på allt? Känner du att din stressnivå är för hög, arbetsdagarna för röriga och att du har en ständig oro att inte hinna med allt? Tycker du att det är svårt att prioritera mellan alla arbetsuppgifter? Önskar du att du hade en bättre balans mellan arbete och fritid, att du inte så ofta tänker på jobbet när du är ledig?

Går det att sluta stressa? Nej, stoppa stressen helt kan man inte. Men du kan minska den onödiga stressen på jobbet. Du kan själv påverka din stressnivå genom medvetenhet, kunskap och ändrat beteende. Du får ett ökat flyt. Det går om du vill.

Sluta stressa på jobbet är boken för dig som vill få redskap för att förändra. Här finns hundratals tips om hur du kan arbeta smartare för att minska din stress.

Praktisk bok för företagare och anställda. Läs gärna mer på www.slutastressapajobbet.se

 

 

ISBN 9789176970607

Adlibris | Bokus

 

Om författarna: Helén Vedlé och Rune Nilsson är föreläsare och utbildare som specialiserat sig på att minska stressen med hjälp av konkreta råd i arbetsmetodik och prioritering. Med sin långa erfarenhet bjuder de generöst på idéer och metoder hur du kan jobba smartare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *