web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English

Ny bok: Marionetten av Louise Björnlund

Publicerat den av Tina Back Ämne: boktips, medlemmar

Om innehållet: »Han sprang fortare än någonsin tidigare. Han snubblade på en trädrot som stack upp ur gräset och ramlade framstupa. Han hörde hur hon skrattade bakom honom. Det skrämde honom så vansinnigt. Han reste sig upp. Hjärtat bultade hårt och gjorde honom yr. Han hörde hur hon närmade sig. Hans ben tappade farten och han kände hur hela hans kropp verkade ge upp. Tårarna brände innanför ögonlocken. Han ville inte. Han måste springa fortare, ännu fortare.«

 
En psykologisk kriminalroman där en ung man hittas mördad och lemlästad på en skärgårdsö. Skärgårdsguiden Kina Bergsmed involveras i polisens jakt på gärningsmannen och kommissarie Ewald Wermelin och Ulrika Bigård påminns om ett ouppklarat fall i England. En roman om ett brott där svaren sträcker sig decennier bakåt i tiden.

”Nervkittlande, obehaglig och med starkt driv. En lysande kriminaldebut.” Tidningen Skärgården

ISBN 9789197984560

Adlibris | Bokus

Om författaren: LOUISE BJÖRNLUND är en etablerad författare som framgångsrikt givit ut barnböcker. Nu debuterar hon som deckarförfattare med Marionetten som hyllas i media. Marionetten är den första fristående kriminalromanen i en kommande serie, Skärgårdsmorden.

www.bjornlundsforlag.se

www.louisebjornlund.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *