web analytics
Egenutgivarna logo Information in english English

Ny bok: Brytning – en politisk spänningsroman av Monika Selahn

Publicerat den av Tina Back Ämne: boktips, medlemmar

Om innehållet: Miljöminister Berit Andersson är Förenade Grönas partiordförande. Hon känner sig allt säkrare i rollen men hot och angrepp i media tär på krafterna. Hon kritiseras även internt och hennes förre rival om partiledarskapet vill hämnas. När ett företag ansöker om att få starta uranbrytning i Granmarks kommun passar han på. Berit inser att en kampanj pågår för att få Granmarks kommun att säga ja till uranbrytning. Berit misstänker en intern läcka och någon hon inte känner håller henne under uppsikt. Och på vems sida står egentligen hennes statssekreterare?

 

”Brytning” är en spänningsroman i politisk miljö.

 

ISBN 9789163967559

Adlibris | Bokus

 

Om författaren: Monika Selahn har arbetat i Regeringskansliet, under sex olika ministrar. Hon har skrivit flera utredningar och utvärderingar och var huvudsekreterare i den statliga utredningen ”Service i glesbygd”. Hon har använt sig av den erfarenheten men romanen är en fiktiv berättelse. Numera är Monika verksam som konsult och skribent. Detta är hennes debutroman.

 

monika@selahnkonsult.se

www.monikaselahn.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *